Și școlile dau examene. Ce înseamnă rezultatul obținut de IH București la ultima Inspecție EAQUALS

Autoare: Ilinca Stroe

 
 
 

Nota la examen

Ce înseamnă nota maximă

O notă bună = muncă + plan + personalitate

Inspecția Eaquals la IH București

Ce înseamnă rezultatul Inspecției

Extrase din raportul Inspecției

12 arii organizaționale IH excelente

Ce înseamnă rezultatul Inspecției pentru clientul IH

 

Adesea, suntem tentați ca, atunci când ne interesăm despre cum s-a descurcat cineva la un examen important, să ne concentrăm doar asupra notei sau calificativului. Dacă a obținut un 10, un „excelent” sau un „admis”, curg laudele, pe merit! Însă rar stăm realmente să ne gândim ce reprezintă cu adevărat acea notă bună, acel calificativ spectaculos.

 

O fiică sau un nepot care au luat notă maximă la proba de engleză, de română, de informatică, etc. la Bacalaureat sunt în primul rând niște persoane muncitoare și tenace, copii care au investit ore și ore de studiu conștiincios în vederea reușitei la acel examen. În plus, tânărul respectiv este acum cineva cu competență dovedită în domeniul în care a luat calificativul maxim, devenind persoana la care apelăm cu încredere pentru a ne lămuri sau rezolva o problemă în acel domeniu – fie că e vorba de remedierea unei defecțiuni la un program de pe calculator, fie că e vorba de corectarea unei greșeli de limbă, ș.a.m.d.

 

Obținerea unei note bune înseamnă, deci, mult mai mult decât „ce se vede”, decât calificativul trecut pe diplomă. În spatele ei stau o cantitate impresionantă de muncă, probabil o strategie sau un plan bine gândit care duce de la o simplă dorință la obiectiv atins, și, nu în ultimul rând, un anumit profil, un anumit tip de personalitate.

 

Exact la fel stau lucrurile în cazul instituțiilor care dau „examene” (audit, evaluare în vederea obținerii unei acreditări, etc.). Bunăoară, International House (IH) București a fost examinat de către Inspecția Eaquals (organizație care promovează și supervizează excelența în educația lingvistică) în ianuarie-februarie 2022, iar rezultatul sosit la final de martie a fost acesta: statutul nostru de membru Eaquals a fost reînnoit, în urma Inspecției fiindu-ne acordate 12 din 12 puncte de excelență.

 

Acest punctaj maxim reflectă nu doar pregătirea extrem de minuțioasă desfășurată de IH București în vederea Inspecției, efortul titanic al întregii echipe, de la departamentul de IT la Educațional, ci și capacitatea exactă a organizației noastre de a vă oferi dumneavoastră, clienților adulți și copii, cursuri de limbi străine și alte produse educaționale (tabere de vară, conferințe, programe culturale, etc). de calitate dovedit excepțională.

 

Iar în ce privește personalitatea IH București, așa cum se profilează ea dincolo de cifre statistice sau de campanii de marketing, vă invităm să o descoperiți în cele ce urmează: extrase din raportul final al celor trei inspectori independenți Eaquals.

 

  •  „O școală cu vechime poate fi tentată să facă iar și iar ceea ce funcționează, fără riscuri, culcându-se pe lauri. Îmi face mare plăcere să spun că, în mod hotărât, nu acesta e cazul la IH București, cu diviziile sale Die Deutsche Akademie Bukarest și English Kids Academy! Peste tot e o atmosferă minunată – studenți curioși, angajați din Customer Care pasionați, profesori entuziaști și harnici.”
  •  „International House București este un Centru de Educație Lingvistică excepțional, având trei sedii în trei zone diferite ale orașului. Echipa de conducere a asigurat o cultură a angajamentului, entuziasmului și energiei care este evidentă în tot centrul și în activitățile sale.”

 

Dar iată și cele 12 componente organizaționale pentru care am primit puncte de excelență, cu note ce semnifică „depășirea Standardelor de înaltă calitate formulate în Carta Eaquals” și profesarea „cu consecvență a excelenței în cadrul instituției”:

 

1) Management & Administrație

2) Asigurarea Calității

3) Comunicarea cu Angajații

4) Comunicarea cu Clienții & Cursanții

5) Pregătirea Cursurilor & Sisteme de Suport

6) Predarea & Învățarea

7) Evaluarea & Certificarea

8) Resurse Academice

9) Servicii pentru Cursanți

10) Profilul & Dezvoltarea Personalului

11) Termenii de Angajare

12) Mediul de Învățare

 

Și deci ce înseamnă pentru dumneavoastră faptul că IH București a obținut aceste 12 puncte de excelență? Înseamnă ca la noi primiți cursul de limbă străină croit după un tipar excelent și predat cu maximă competență de către angajați care, fiind mulțumiți să lucreze într-o cultură organizațională pozitivă, vă vor trata întotdeauna cu profesionalism și cu zâmbetul pe buze.

 

 

International House Bucureşti oferă cursuri de limbi străine faţă în faţă sau online pentru adulţi, copii şi clienţi corporate. Predăm engleza pentru afaceri, engleza generală, româna pentru străini, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, etc. De asemenea, prin Centrul nostru de Teacher Training asigurăm cursuri de formare profesională (CELTA, DELTA) pentru profesori de engleză din ţară şi din străinătate. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi 0728 808 612.   

 

 

 

 

ErikTM

Writer & Blogger

Cursuri

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutățile și evenimente IH.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Enabled by  PROMOVATOR.online