Vezi cine ne recomandă

Inspiring HR Specialists – part II

Inspiring HR Specialists
Merck Romania

Inspiring HR Specialists
Holcim

Inspiring HR Specialists
SGEBS

Inspiring HR Specialists

Inspiring HR Specialists
Zentiva Romania

Inspiring HR Specialists
ING Bank Romania

Skanska Romania
Skanska Construction Romania

Inspiring HR Specialists
APS Romania

Monica Green, Executive Director
IHWO London

Excelenta Sa, Domnul Paul Brummell
Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord

BCR
Ruxandra Trifan (Training Manager)

Ca sef de Departament Training in cadrul Bancii Comerciale Romane, am placerea sa punctez colaborarea excelenta avuta cu compania International House in anul 2013 si sa recomand aceasta companie ca un partener de incredere si de o calitate superioara, atat pe partea de servicii de training, cat si din punctul de vedere al echipei de profesionisti pe care o detine.

Boehringer Ingelheim
Alina Cimpian (Manager Resurse Umane)

In cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor Boehringer Ingelheim Romania am colaborat in mod direct cu International House in vederea implementarii unui program de training in anul 2015. In construirea si livrarea programului de training consultantii International House au studiat nevoile organizatiei si au dezvoltat o abordare personalizata care sa serveasca organizatiei noastre. Nivelul de satisfactie a tuturor celor implicati in acest program de invatare este unul ridicat, indicand un grad inalt de professionalism al livrarii si al transferului de cunostinte. Instrumentele de invatare sunt variate si de calitate, formarea este interactiva si lasa participantilor posibilitatea de a invata intr-un mod natural si atractiv.

Deutsche Bahn Cargo Romania
Andreea Ciulacu

In cadrul colaborarii pe care o consider benefica, am apreciat in mod deosebit calitatea serviciilor oferite de catre reprezentantii companiei, dovedind multa seriozitate si pregatire profesionala. Tinand cont de feedback-ul cursantilor, care subliniaza calitatea serviciilor oferite, recomandam International House pentru furnizarea cursurilor de limba Engleza.

ING Bank
Diana Popescu (Training & Development Coordinator)

Pe tot parcursul colaborarii noastre, compania International House a dovedit receptivitate si flexibilitate in relatia cu ING Bank, oferind servicii de inalta calitate profesionala atat din punctul de vedere al continutului si structurii curriculei de curs, cat si din punctul de vedere al aspectelor logistice, reusind sa satisfaca cerintele si asteptarile noastre, dar si ale cursantilor.

Universitatea Romano-Americana
Prof. Univ. Dr. Ovidiu Folcut (Rector)

International House s-a dovedit un partener de incredere, impresionand prin calitatea serviciilor oferite, flexibilitatea si seriozitatea cu care a abordat toate aspectele colaborarii noastre. Participantii la cursuri, cadre didactice cu asteptari de nivel ridicat, au apreciat in mod deosebit metodele interactive de predare alese de traineri, adaptarea acestora la nevoile specific de dezvoltarea, precum si dedicarea cu care s-au implicat acestia in crearea unui mediu stimulativ de invatare.

Despre profesori
Heribert

„Am fost plăcut impresionat  că Mădălina vorbește, pe lângă limba engleză, și limba germană, ceea ce, pentru mine ca cetățean german și vorbitor nativ de limba germană, a reprezentat un real ajutor. Mădălina s-a dovedit a fi foarte flexibilă și receptivă la solicitările și nevoile mele. Este foarte deschisă în comportament și în atitudine, iar tehnica ei de predare este foarte dinamică și interactivă. Mai mult, oferă o serie de posibilități de a intra în contact cu limba română și de a învăța cât mai multe despre România ca țară.”

Dimitra

“Aş dori să o elogiez pe profesoara noastră, Andra, care îmi predă română de câteva luni. Lecţiile Andrei se menţin proaspete şi acoperă subiecte care sunt atât folositoare, cât şi interesante. Andra este totdeauna punctuală şi bine pregătită. Are răbdare şi o bună înţelegere a culturii româneşti. A acoperit atât gramatică, cât şi vocabular, şi este dispusă să rezerve timp pentru a se asigura că înţeleg pe deplin conţinutul lecţiilor.”

Mădălina

„Apreciez la Eduard perseverența , grija pentru detaliu, felul în care mă ajută să devin mai conștientă de discursul meu. Aș dori să menționez și flexibilitatea și disponibilitatea lui de a lucra cu mine diverse materiale sau de a discuta teme care nu sunt incluse în manual, dar care au o relevanță imediată pentru mine. Și, nu în ultimul rând, personalitatea lui optimistă, deschisă, care asigură o atmosferă relaxată în cadrul cursului de engleză, ceea ce mie îmi înlesnește mult procesul de învățare.”

Cristian

”Doamna Diana Simionescu are un stil de lucru profesionist și o attiudine proactivă, oferind mereu soluții potrivite, datorită capacității de previzionare și gândire în ansamblu. Este o persoană comunicativă, dinamică, dispusă să lucreze la program flexibil,iar stilul său direct și spontaneitatea asigură o bună interactivitate și eficiență sesiunilor sale de curs.”

Luisa, Cristina, Manuela, Daniela, Alexandra, Elidiu

„Diana Nechifor a reușit să arate că învățarea limbii franceze poate fi un lucru foarte plăcut. Sesiunile de învățare au cuprind jocuri, exerciții tematice, vizionare de filme, ascultare de secvențe audio și multe altele. Aceste activități din timpul orelor ne-au antrenat să devenim pe zi ce trece mai buni și ne-au ajutat să descoperim cultura franceză. Diana este o profesoară foarte înțelegătoare, flexibilă și creativă, calitatea informațiilor primite de la ea fiind extrem de bună. În plus, constant am avut un feedback reciproc, ceea ce a făcut ca orele de franceză să se desfășoare conform nevoilor noastre.”

Antonio

„Ca Director General al băncii, aş dori să îmi exprim recunoştinţa pentru excelenta calitate a serviciilor dumneavoastră. Fiecare lecţie a fost o extraordinară ocazie de a asimila informaţie nouă şi de a-mi dezvolta abilităţile într-o manieră foarte plăcută şi folositoare.”

Andrew

„Toată echipa International House este profesionistă şi competentă, de la angajaţii ce lucrează în departamentele educaţional şi financiar, până la profesorii din sălile de curs. Când solicităm cursuri, fie de română, fie de engleză, sunteţi flexibili şi înţelegători vizavi de nevoile noastre. Profesorii primesc totdeauna feedback extrem de bun din partea angajaţilor noştri. Ei concep lecţiile astfel încât învăţarea de către cursanţi să fie cât mai eficientă cu putinţă, printr-o varietate de metode ce îi ţin pe cursanţi interesaţi şi motivaţi.”

Raluca

„Apreciem în egală măsură promptitudinea echipei IH, deschiderea către cerințele noastre de business, precum și profesionalismul trainerilor. Suntem pe deplin mulțumiți de colaborarea de până acum. De fiecare dată, trainerul alocat de către International House s-a adaptat rapid mediului de lucru, a răspuns așteptărilor companiei și ale participanților, iar progresul participanților a fost unul vizibil și consistent. În urma celui mai recent program, de training finalizat în toamna acestui an (Business English), putem concluziona că cei 25 de colegi care l-au urmat au atins obiectivele de învățare, iar demersul a fost unul de success.”

Felix

„Am hotărât să optăm pentru cursurile oferite de International House Bucharest datorită garanției oferite și recomandărilor venite din partea partenerilor noștri, care au apelat la serviciile oferite de IHB și au fost extrem de mulțumiți, atât de curricula cursurilor, cât și de profesori. Studiul limbii engleze la IHB ne-a ajutat la traducerea  materialelor tehnice, la culegerea informațiilor din diverse surse și la prezentarea lucrărilor la workshop-uri, simpozioane și conferințe internaționale. Cursurile oferite de IHB reprezintă avantajul de a învăța temeinic limba engleză pe baza unor manuale bine gândite, sub îndrumarea unor profesori cu o metodă foarte bună de predare și într-un cadru interactiv, ceea ce este de mare ajutor. Apreciem și flexibilitatea și posibilitatea susținerii cursurilor în sediul nostru.”

Patricia

„Pe tot parcursul colaborării noastre, compania International House a dovedit receptivitate și flexibilitate în relația cu ING, oferind servicii de înaltă calitate profesională atât din punctul de vedere al conținutului și structurii curriculei de curs, cât și din punctul de vedere al aspectelor logistice, reușind să satisfacă cerințele și așteptările noastre, dar și ale cursanților.”

Jan

„Cursurile oferite de International House sunt excelente, demonstrând competenţa, seriozitatea şi înaltul profesionalism al companiei. Am fost încântaţi să descoperim în International House un partener foarte înţelegător şi flexibil care ne-a satisfăcut aşteptările. După un an de colaborare, avem doar cuvinte de laudă pentru munca şi dăruirea lor, văzând progresele făcute atât la engleză, cât şi la română, în cadrul companiei. Serviciile oferite sunt profesioniste şi adecvate nevoilor noastre.”

Daniel

„Pe durata cursului de engleză, profesorii şi echipa International House au acţionat cu un înalt grad de profesionalism, demonstrând abilităţile necesare dezvoltării de cursuri personalizate bazate pe cerinţele specifice ale cursanţilor, predării şi formării foarte eficiente, şi rezolvării oricăror neînţelegeri sau probleme apărute pe durata cursului, precum şi flexibilitate şi capacitatea de a răspunde prompt nevoilor cursanţilor. Recomand cu tărie IHB drept un partener de nădejde şi profesionist. Echipele companiei au înţeles cum să construiască un mod de lucru viabil şi eficace în beneficiul ambelor părţi.”

Iulian

„Membrii echipei International House au dat dovadă de profesionalism și au răspuns cu promptitudine tuturor solicitărilor noastre, chiar dacă unele dintre acestea au avut cerințe speciale, care au necesitat efort suplimentar. Feedback-ul angajaților noștri care au participat la cursurile organizate de IHB a fost în mod constant unul pozitiv, atât în ceea ce privește calitatea materialelor puse la dispoziție, cât și în ceea ce privește pregătirea trainerilor. Apreciez prestația IH ca fiind o carte de vizită valoroasă pentru orice parteneriat în materie de servicii de pregătire profesională.”