Vezi cine ne recomandă

BCR, Ruxandra Trifan (Training Manager): “Ca sef de Departament Training in cadrul Bancii Comerciale Romane, am placerea sa punctez colaborarea excelenta avuta cu compania International House in anul 2013 si sa recomand aceasta companie ca un partener de incredere si de o calitate superioara, atat pe partea de servicii de training, cat si din punctual de vedere al echipei de profesionisti pe care o detine.”

Boehringer Ingelheim, Alina Cimpian (Manager Resurse Umane): “In cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor Boehringer Ingelheim Romania am colaborat in mod direct cu International House in vederea implementarii unui program de training in anul 2015. In construirea si livrarea programului de training consultantii International House au studiat nevoile organizatiei si au dezvoltat o abordare personalizata care sa serveasca organizatiei noastre. Nivelul de satisfactie a tuturor celor implicati in acest program de invatare este unul ridicat, indicand un grad inalt de professionalism al livrarii si al transferului de cunostinte. Instrumentele de invatare sunt variate si de calitate, formarea este interactive si lasa aprticipantilor posibilitatea de a invata intr-un mod natural si atractiv.”

Deutsche Bahn Cargo Romania, Andreea Ciulacu: “In cadrul colaborarii pe care o consider benefica, am apreciat in mod deosebit calitatea serviciilor oferite de catre reprezentantii companiei, dovedind multa seriozitate si pregatire profesionala. Tinand cont de feedback-ul cursantilor, care subliniaza calitatea serviciilor oferite, recomandam International House pentru furnizarea cursurilor de limba Engleza.”

ING Bank, Diana Popescu (Training & Development Coordinator): “Pe tot parcursul colaborarii noastre, compania International House a dovedit receptivitate si flexibilitate in relatia cu ING Bank, oferind servicii de inalta calitate profesionala atat din punctual de vedere al continutului si structurii curriculei de curs, cat si din punctul de vedere al aspectelor logistice, reusind sa satisfaca cerintele si asteptarile noastre, dar si ale cursantilor.”

Universitatea Romano-Americana, Prof. Univ. Dr. Ovidiu Folcut (Rector): “International House s-a dovedit un partener de incredere, impresionand prin calitatea serviciilor oferite, flexibilitatea si seriozitatea cu care a abordat toate aspectele colaborarii noastre. Participantii la cursuri, cadre didactice cu asteptari de nivel ridicat, au apreciat in mod deosebit metodele interactive de predare alese de traineri, adaptarea acestora la nevoile specific de dezvoltarea, precum si dedicarea cu care s-au implicat acestia in crearea unui mediu stimulativ de invatare.”