TERMENI ȘI CONDIȚII

1. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA MĂRCILOR ȘI CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul ih.ro este proprietatea IHB Language Training Center SRL, înreg. la Registrul Comertului Bucuresti cu J 40/11822/2002 si CIF : RO 150 26 564 . Adresa de corespondență : Strada Lânăriei nr. 93-95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Conținutul și design-ul ih.ro sunt proprietatea IHB Language Training Center SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și alte drepturi conexe.

În situația în care considerați că un anumit conținut din site-ul ih.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne sesizați la receptie@ih.ro pentru a investiga acest aspect și a acționa în conformitate cu legislatia în vigoare.

Niciun conținut aflat pe ih.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al IHB Language Training Center SRL.

IHB Language Training Center SRL își rezervă dreptul ca oricând să modifice, să adauge sau să elimine părți din conținutul aflat pe ih.ro.

2. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

Prin completarea formularelor de înregistrare online, vizitatorii site-ului ih.ro sunt de acord ca datele personale pe care le completează să intre în baza de date a IHB Language Training Center SRL și să primească mesaje cu privire la proiecte, cursuri, servicii, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni ale companiei.

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să respectăm legislatia română și europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul ih.ro.

Când ne referim la date cu caracter personal vrem să spunem informații care includ numele și prenumele dumneavoastră și ale copiilor, vârstă, adresă, numere de telefon și adrese de email, dar mai pot include și preferințe și detalii despre pasiuni și interese.

Vă asigurăm că aceste tipuri de date vor fi colectate numai dacă dumneavoastră ni le furnizațiîn mod voluntar, prin propria voință si in mod neechivoc, de exemplu, prin intermediul unui formular de solicitare informații. În aceste cazuri vom folosi datele dumneavoastră pentru a răspunde la cererile sau întrebările dumneavoastră.

Furnizarea datelor pentru primirea mesajelor publicitare este opțională, iar refuzul furnizării acestor date nu vă împiedică să beneficiezi de serviciile IH . În același timp, noi, la International House Bucharest predăm nu doar limba engleză, ci construim parteneriate puternice pentru educația dumneavoastră, iar ultimii 15 ani ne arată că numai printr-un permanent dialog și o relație de comunicare strânsă se ating cele mai bune rezultate.

International House Bucharest se aliniază prevederilor Regulamentului 2016/679/UE inclusiv prin inițierea certificării sistemului de securitate în conformitate cu cerințele ISO/IEC 27001.

Standardul are la bază urmatoarele principii care definesc securitatea informației: confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informației. Abordarea acestui standard asigură o securitate pe termen lung bazându-se pe implementarea de politici, proceduri și metode de securitate destinate protejării informațiilor și resurselor organizațiilor. Prin reducerea la maximum a riscurilor se garantează că sistemul de management este funcțional și îndeplineste cerințele operaționale ale companiei, așteptările clienților și se conformeaza legislației în vigoare.

Ca parte a activității noastre, gestionăm securitatea serviciilor, datelor și proceselor noastre în ISMS (Sistem de management al securității informațiilor), care este evaluat pe parcursul anului prin audituri.

Vă mai precizăm că International House Bucharest nu va dezvălui datele cu caracter personal colectate, cu excepția angajaților și colaboratorilor autorizați (profesori) și contractorilor / partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite.

Indiferent de momentul la care acceptați comunicări din partea noastră, puteți în orice moment, cu ușurință, să vă exercitați dreptul de retragere. De asemenea, mai beneficiați de următoarele drepturi: dreptul de a rectifica sau completa datele cu caracter personal, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul de a obține restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal în scop publicitar, dreptul la portabilitatea datelor.

De asemenea, din 25 mai 2018, dacă aveți nemulțumiri sau întrebări legate de prelucrarea datelor personale vă puteți adresa persoanei desemnate cu atribuții de protecție a datelor la adresa support@ih.ro . Plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (anspdcp@dataprotection.ro)

3. SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Utilizatorii site-ului ih.ro pot trimite întrebări, sugestii, sesizări și reclamații cu privire la conţinutul şi formatul site-ului ih.ro pe adresa de email receptie@ih.ro sau ne pot contacta telefonic la +40(728) 80 86 12.

ANPC