CURSURI DE LIMBI STRĂINE PENTRU ADULȚI

DE CE SĂ ÎNVEŢI ENGLEZĂ?

 • Comunici mai eficient şi mai cursiv
 • Obţii apreciere şi recunoaştere
 • Ai access mai facil la training şi dezvoltare persoanală şi profesională
 • Poţi obţine mai uşor o promovare
 • Devii mai încrezător şi sigur de sine 

CURS INDIVIDUAL DE ENGLEZĂ PENTRU ADULȚI

Cursurile individuale sunt un produs educaţional care poate fi adaptat în mod optim în funcţie de nevoile şi stilul de învăţare a participantului, dar şi din punct de vedere al organizării ca program. Este foarte uşor ca un profesor să adapteze atât conţinutul  cursului cât şi să calibreze cantitatea de informaţie utilă pe fiecare abilitate în parte ţinând cont exclusiv de nevoile şi obiectivele de învăţare ale cursantului.

Completat cu studiu individual constant şi consistent recomandat de către profesor ţinând cont de profilul cursantului, un astfel de format poate să ducă la un progres mult mai rapid şi consistent.

Astfel modulele pot fi de 30, 40 sau 60 de ore desfăşurate cu o frecvenţă şi durată a unei sesiuni adaptate disponibilităţii cursantului.

BLENDED LANGUAGE TRAINING

Cursul de engleza BLENDED LANGUAGE TRAINING este o experiență educațională inovatoare ce combină avantajele sesiunilor online și fizice.

Pentru că trăim într-o eră digitală în continuă evoluție, ne-am adaptat metodele de predare pentru a vă oferi o platformă flexibilă și eficientă de învățare - un curs care aduce beneficiile celor două lumi, online și offline, la îndemâna dumneavoastră.

De ce să alegeți cursul nostru blended?

 

 1. Flexibilitate Remarcabilă: Cu sesiuni online, aveți acces la conținutul nostru educațional oricând și oriunde, oferindu-vă posibilitatea de a învăța în ritmul vostru și în funcție de programul personal.
 2. Interacțiune Personală: Sesiunile fizice sunt proiectate pentru a vă oferi oportunitatea de a interacționa direct cu instructorii noștri și colegii de clasă, promovând un mediu de învățare colaborativ și stimulant.
 3. Adaptare Individuală: Cu un mix echilibrat de resurse online și instruire în clasă, puteți să vă adaptați învățarea la stilul personal și nevoile dumneavoastră specifice.
 4. Performanțe Îmbunătățite: Abordarea noastră blended maximizează oportunitățile de practică și consolidare a cunoștințelor, garantând astfel o înțelegere mai profundă și performanțe îmbunătățite în limbă engleză.

Beneficiile noastre merg dincolo de ceea ce oferă un curs tradițional.

Fie că sunteți un începător entuziast sau un vorbitor experimentat, cursul nostru blended vă invită să explorați lumea englezei într-un mod inovator și captivant. Este momentul să vă alăturați comunității noastre de învățare și să experimentați transformarea educațională cu Blended Language Training.

Vă așteptăm să descoperiți cea mai bună formă a învățării și să vă îmbunătățiți competențele în limba engleză, într-un mod care se adaptează vieții moderne.

 

MODULUL COMPLET DE NIVEL DE LIMBA ENGLEZĂ cuprinde

 • 60 (max 120) ore de studiu individual monitorizat pe platforma de învățare IH: beneficiați de învățare în propriul ritm și în propriul interval de timp. Acces deplin la o gamă largă de resurse pentru a sprijini autoînvățarea: obțineți resurse utile pentru a face învățarea ușoară și eficientă
 • 60 de ore de cursuri cu profesorul IH în cadru de grup/individual
 • Accesul pe platforma este permis timp de 10 – 12 luni

GARANTĂM atingerea obiectivelor pentru un minim de 90 de minute de studiu individual pe săptămână!

JUMĂTATE DE MODUL DE NIVEL DE LIMBA ENGLEZĂ cuprinde

 • 30 (max 120) ore de studiu individual monitorizat pe platforma de învățare IH: beneficiați de învățare în propriul ritm și în propriul interval de timp. Acces deplin la o gamă largă de resurse pentru a sprijini autoînvățarea: obțineți resurse utile pentru a face învățarea ușoară și eficientă
 • 30 de ore de cursuri cu profesorul IH în cadru de grup/individual
 • Accesul pe platforma este permis timp de 5- 7 luni

GARANTĂM atingerea obiectivelor pentru un minim de 90 de minute de studiu individual pe săptămână

Formular de înscriere

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile
Am citit și am înțeles Politica de Confidențialitate