PARTENERIATE

International House București și Brightway

International House București și Brightway au plăcerea de a anunța încheierea unui parteneriat special începând cu 1 noiembrie 2021. Parteneriatul are toate șansele să fie unul de succes, întrucât presupune colaborarea dintre o organizație ce oferă training lingvistic pentru clienți corporate și o instituție care furnizează programe de dezvoltare profesională pentru companii.

Parteneriatul s-a născut firesc din nevoia semnalată de companiile-client de a se dezvolta în direcții complementare: cursuri de limbi străine și traininguri pentru abilități profesionale. Astfel, IH București și Brigthway promit ca împreună să ofere de-acum clienților lor corporate soluții de training complete ajustate la standarde de calitate excelentă.

International House București și Universitatea Româno-Americană au plăcerea de a vă anunța încheierea unui parteneriat special între cele două instituții educaționale.

Prin acest parteneriat, IH București contribuie la asigurarea unei educații de calitate pentru studenții, cadrele didactice, personalul auxilar, dar și absolvenții URA, oferindu-le acestora cursuri de engleză la standarde internaționale, cu prețuri preferențiale.