CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

DE CE SĂ ÎNVEȚI LIMBA ENGLEZĂ?

În lumea de azi, întrebarea nu e “Do you speak English?” – ci “Don’t you speak English?” De ce?

 • engleza e limbă oficială de jure şi/sau de facto în peste 70 de ţări
 • are circa 400 de milioane de vorbitori nativi şi peste 1 miliard non-nativi
  reprezintă mai mult de 20% din PIB-ul lumii
 • 52,6% dintre website-urile existente pe Internet sunt în engleză
 • cea mai bună educaţie universitară din lume este în engleză

Să recunoaştem: oriunde te duci în lumea asta, de la ţara vecină la una exotică, în engleză te descurci. Engleza e limba în care cu toţii ne înţelegem! Get bilingual – in English.

CURS ENGLEZĂ PENTRU COMPANII

 • Engleza din mediul business în cadrul unor sesiuni interactive unde cursanţii sunt în centrul activităţilor: sunt implicaţi ( fac activităţi, discută, comunică, descoperă), sunt puşi în faţa provocărilor (activităţi interesante care le stimulează imaginaţia şi reactivează noţiunile studiate), sunt motivaţi (subiecte şi instrumente de învăţare actuale)
 • Online sau la sediul clientului
 • Module de 60 de ore
 • Maxim 12 participanţi în grupă
 • Program stabilit de comun acord în funcţie de disponibilitatea clientului
 • Frecvenţa este de 2 sesiuni pe săptămână, durata unei sesiuni fiind de 90 sau 120 de minute
 • Manuale de la Oxford sau Cambridge
 • Grupe omogene formate după un proces de evaluare de nivel standardizat internaţional

BLENDED LANGUAGE TRAINING

Cursul de engleza BLENDED LANGUAGE TRAINING este o experiență educațională inovatoare ce combină avantajele sesiunilor online și fizice.

Pentru că trăim într-o eră digitală în continuă evoluție, ne-am adaptat metodele de predare pentru a vă oferi o platformă flexibilă și eficientă de învățare - un curs care aduce beneficiile celor două lumi, online și offline, la îndemâna dumneavoastră.

De ce să alegeți cursul nostru blended?

 

 1. Flexibilitate Remarcabilă: Cu sesiuni online, aveți acces la conținutul nostru educațional oricând și oriunde, oferindu-vă posibilitatea de a învăța în ritmul vostru și în funcție de programul personal.
 2. Interacțiune Personală: Sesiunile fizice sunt proiectate pentru a vă oferi oportunitatea de a interacționa direct cu instructorii noștri și colegii de clasă, promovând un mediu de învățare colaborativ și stimulant.
 3. Adaptare Individuală: Cu un mix echilibrat de resurse online și instruire în clasă, puteți să vă adaptați învățarea la stilul personal și nevoile dumneavoastră specifice.
 4. Performanțe Îmbunătățite: Abordarea noastră blended maximizează oportunitățile de practică și consolidare a cunoștințelor, garantând astfel o înțelegere mai profundă și performanțe îmbunătățite în limbă engleză.

Beneficiile noastre merg dincolo de ceea ce oferă un curs tradițional.

Fie că sunteți un începător entuziast sau un vorbitor experimentat, cursul nostru blended vă invită să explorați lumea englezei într-un mod inovator și captivant. Este momentul să vă alăturați comunității noastre de învățare și să experimentați transformarea educațională cu Blended Language Training.

Vă așteptăm să descoperiți cea mai bună formă a învățării și să vă îmbunătățiți competențele în limba engleză, într-un mod care se adaptează vieții moderne.

 

MODULUL COMPLET DE NIVEL DE LIMBA ENGLEZĂ cuprinde

 • 60 (max 120) ore de studiu individual monitorizat pe platforma de învățare IH: beneficiați de învățare în propriul ritm și în propriul interval de timp. Acces deplin la o gamă largă de resurse pentru a sprijini autoînvățarea: obțineți resurse utile pentru a face învățarea ușoară și eficientă
 • 60 de ore de cursuri cu profesorul IH în cadru de grup/individual
 • Accesul pe platforma este permis timp de 10 – 12 luni

GARANTĂM atingerea obiectivelor pentru un minim de 90 de minute de studiu individual pe săptămână!

JUMĂTATE DE MODUL DE NIVEL DE LIMBA ENGLEZĂ cuprinde

 • 30 (max 120) ore de studiu individual monitorizat pe platforma de învățare IH: beneficiați de învățare în propriul ritm și în propriul interval de timp. Acces deplin la o gamă largă de resurse pentru a sprijini autoînvățarea: obțineți resurse utile pentru a face învățarea ușoară și eficientă
 • 30 de ore de cursuri cu profesorul IH în cadru de grup/individual
 • Accesul pe platforma este permis timp de 5- 7 luni

GARANTĂM atingerea obiectivelor pentru un minim de 90 de minute de studiu individual pe săptămână

Ateliere engleză business

Formular de contact

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile
Am citit și am înțeles Politica de Confidențialitate