„La bine și la mai bine”: parteneriatul de training de încredere pentru companiile dornice de dezvoltare

„Avem pe cine să ne bazăm când vrem să ne ajutăm clienții să se
dezvolte.”

(Mihai Arghire, Managing
Partner Brightway
®)

 

„Nu știți pe cineva care predă engleza bine?” De câte ori nu ni s-a adresat întrebarea acesta, și ca persoane particulare, și ca profesioniști? De câte ori nu ni s-a solicitat să recomandăm un profesor bun sau un bun centru de limbi străine? Pe de altă parte, noi, trainerii de limbi străine, am fost adesea puși în postura de a recomanda un bun formator: un trainer de vânzări sau de marketing, ori un bun organizator de team building.

Recomandarea, în cultura noastră, are o forță impresionantă. Fiindcă se bazează pe încredere – un capital de neprețuit care forjează relații tonice, sănătoase și productive atât între indivizi, cât și între companii.

Iar dacă vorbim de relații… povestea ar putea reîncepe așa: „Au fost odată ca niciodată două jumătăți perfect complementare. Stelele, în colosalele înalturi, păreau să le fi potrivit în mod desăvârșit: una, îndrăzneață și plină de energie; cealaltă – înțeleaptă și tenace. Într-o bună zi, tot călătorind ele cu pas hotărât pe drumul lor prin lumea aceasta plină de peripeții-minunății, s-au găsit. Iar când s-au găsit, n-au putut să nu facă ceea ce Destinul însuși părea să le fi scris în Cartea Vieții: s-au prins de mână și au pornit la un drum nou, împreună.”

Cele două au nume: Brightway®  și International House București. Parteneriatul lor a început pe 1 noiembrie 2021 și promite să ofere tuturor celor care solicită o recomandare de trainer bun o soluție integrată, completă: pe de o parte, Brightway® asigură formarea de abilități prin programe de dezvoltare profesională și personală; pe de alta, International House București asigură sporirea competențelor lingvistice prin cursuri de limbi străine.

De unde vin cele două? Brightway® a pornit la drum în 2004, cu misiunea de a îmbunătăți „calitatea vieții oamenilor livrând programe educaționale inovatoare și instrumente de management ce se adresează provocărilor zilnice ale persoanelor, echipelor și organizațiilor din mediul de afaceri.” Portofoliului inițial de 8 subiecte esențiale de dezvoltare profesională și personală li s-au adăugat, în timp, o sumedenie de noi teme, astfel încât astăzi Brightway® oferă training în leadership și management (marketing și strategie, leadership strategic, project management, etc.), vânzări (tehnici de vânzare, telesales, customer care, ș.a.), cursuri pentru toate aplicațiile din pachetul Microsoft Office și dezvoltare personală (growth mindset, motivare, managementul stresului, ș.a.m.d.). Plusează cu servicii de consultanță, coaching și programe complete de team building.

Calea creșterii organizaționale urmată de IH București a avut propriile jaloane: parcursul inițiat în 2002 prin afiliere la International House World Organisation a dus, în 2005, la lansarea cursurilor de engleză pentru copii. Au urmat, pe de o parte, nașterea diviziilor de engleză pentru copii, English Kids Academy (2009), Teacher Training (2019) și germană pentru copii, Die Deutsche Akademie Bukarest (2020). Pe de altă parte, îmbunătățirea continuă a performanței s-a fructificat sub forma mai multor premii: Locul I în Topul Național al Firmelor din România (2016, 2017, 2018, 2020); 11/12 puncte de excelență la ultima inspecție EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality Language Services) și premiul iStudy Guide pentru Excelență în Predare, în 2018. Și două premiere pentru România: lansarea unei Platforme Integrate de Training Online/PITO (2020) și inaugurarea unei platforme de colectare periodică de feedback online (2021).

Două companii, două drumuri ascendente și un set solid de valori esențiale împărtășite: noi, Brightway® și IH București, credem în inovare pentru diversificarea și perfecționarea continuă a serviciilor pe care le oferim. Credem în echipe construite cu grijă și devotament pe baza unor principii sănătoase. Credem în calitate investită în fiecare minut de training pe care îl livrăm. Mai presus de orice, credem în puterea standardelor de excelență pe care le urmăm de a împlini potențialul de dezvoltare al companiilor-client cu care lucrăm.

Așadar… DA, știm pe cineva de încredere care oferă training bun!

 

 

International House Bucureşti oferă cursuri de limbi străine faţă în faţă sau online pentru adulţi, copii şi clienţi corporate. Predăm engleza pentru afaceri, engleza generală, româna pentru străinifrancezagermanaspaniola, italiana, japoneza, etc. De asemenea, prin Centrul nostru de Teacher Training asigurăm cursuri de formare profesională (CELTADELTA) pentru profesori de engleză din ţară şi din străinătate. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi 0728 808 612.

ErikTM

Writer & Blogger

Cursuri

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutățile și evenimente IH.

Enabled by  PROMOVATOR.online