Indiferent unde înveţi în România, învaţă cu IH Bucureşti! Cursuri online de engleză/germană/franceză în toată ţara.

Autor: Ilinca Stroe

 

Mult timp, în istoria Europei a funcţionat un anumit „tipar” de dezvoltare: expertiza, know-how-ul, schimbările şi módele, ca să nu mai vorbim despre politici şi decizii administrative, s-au răspândit dinspre un „centru” către nişte zone „secundare”. Exemplele abundă: drumuri şi clădiri de la periferia Imperiului Roman s-au construit după modele din capitala imperială Roma; caftanele şi işlicele boierimii de la marginea estică a continentului au fost eliminate de stilul vestimentar propagat de la Paris; comunicarea în rândul populaţiilor de pe cuprinsul Imperiului Britanic a ajuns să se facă în limba impusă de Londra. Istoric vorbind, „centrul” a dat tonul şi a marcat ritmul dezvoltării restului.

Acest tipar istoric a funcţionat şi în cazul nostru. La începutul anilor 2000, când tocmai fusese înfiinţată, International House Bucureşti a accesat expertiza IH World Organisation, cu sediul central la Londra. Am împrumutat idei şi soluţii de acolo, iar abordările şi metodologia noastră veneau de la Londra. La rândul nostru, din Bucureşti am „exportat” proceduri şi o metodă de lucru către oraşele mai mici din ţară unde activează profesorii noştri. Şi chiar dacă azi trendurile se propagă „multipolar”, dinspre puncte non-centrale către nucleu şi/sau întreg teritoriul, e de recunoscut că modelul istoric tradiţional cu „centrul” drept motor al schimbării întregului îşi are meritele sale şi a generat destule rezultate bune.

De aceea ne bucurăm să vă putem anunţa: de-acum, cursurile de limbi străine ale IH Bucureşti sunt disponibile în toată ţara, în varianta live online. Dacă locuiţi într-un oraş mai mic din România şi poate nu aţi reuşit să găsiţi un centru de limbi străine local unde să puteţi învăţa engleză, germană, franceză, rusă, etc., de-acum puteţi studia limba străină dorită la IH Bucureşti. Sesiunile de curs se desfăşoară fie pe propria noastră Platformă Integrată de Training Online (PITO), fie pe Zoom, şi presupun interacţiunea live, faţă în faţă în mediul virtual cu un profesor IH şi, în cazul cursurilor de grup, cu colegii de clasă.

Devenind cursant al IH Bucureşti, aveţi următoarele avantaje:

  • profesorii noştri nu sunt toţi bucureşteni şi, prin urmare, sunt destul de buni cunoscători ai diferenţelor regionale care pot influenţa procesul învăţării – deci vor şti să îşi adapteze stilul de lucru la specificul dvs., pentru ca învăţarea să vă fie cât mai plăcută şi spornică
  • centrul nostru, prin apartenenţa sa la o reţea globală (şi încă una dintre cele mai inovatoare din domeniul predării limbilor străine), îi echipează pe profesori cu cele mai moderne abordări şi instrumente de predare, împărtăşite de experţi IH din întreaga lume – deci veţi dispune de metode de actualitate de o eficienţă dovedită
  • departamentul nostru de Customer Care, remarcat pentru excelenţa serviciilor sale de către European Association for Quality Language Services, îi integrează pe toţi noii clienţi în comunitatea IH, ţinându-i la curent cu ultimele noutăţi privind învăţarea limbilor străine – deci veţi fi periodic informat/ă despre oferte, evenimente, oportunităţi

Aşadar, fie că sunteţi din Piteşti, Târgu Jiu, Deva, Zalău, Târgu Neamţ, Galaţi, Slobozia sau oricare altă localitate din România, IH Bucureşti vă aduce de-acum „centrul” chiar în oraşul dvs. Înscrieţi-vă cu încredere la cursurile noastre de limbi străine online!

International House Bucureşti oferă cursuri de limbi străine faţă în faţă sau online pentru adulţi, copii şi clienţi corporate. Predăm engleza pentru afaceri, engleza generală, româna pentru străini, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, etc. De asemenea, prin Centrul nostru de Teacher Training asigurăm cursuri de formare profesională (CELTA, DELTA) pentru profesori de engleză din ţară şi din străinătate. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi 0728 808 612.

 

ErikTM

Writer & Blogger

Cursuri

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutățile și evenimente IH.

Enabled by  PROMOVATOR.online