Vă invităm la conferința “Copilul meu şi tehnologiile – oportunități şi riscuri”

Pe 15 septembrie vă invităm la conferința de la Hotel Sheraton: “Copilul meu şi tehnologiile – oportunități şi riscuri”.

Sponsori:             

Ne propunem să răspundem la întrebări cum ar fi:

 • La ce vârstă poate începe bebeluşul meu să se uite la televizor?
 • Este în regulă pentru un copil de 1-3 ani să se joace pe tabletă?
 • Sunt motive să-mi fie frică pentru copilul meu de Deep web, „Reţeaua din adâncuri”?
 • Ar trebui să permit copiilor mei adolescenţi să petreacă ore în şir pe smartphone?
 • Ce (NU) știm despre dependenţa de internet?
 • Care sunt cele mai noi studii efectuate de neurologi, ciberpsihologi și cercetători din domeniu?
 • Ce soluții avem la îndemână pentru a ne proteja, pe noi și pe copiii noștri?

Evenimentul este prezentat de Virgil Ianţu şi are ca vorbitori pe:

 • Mihai Laurenţiu Gânj – Fondator IH Bucharest, Inspector IH World Organisation, Consultant în Dezvoltarea Relațiilor Umane și Trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda
 • Raluca Ioana Teleanu – Medic Șef Secție Neurologie Pediatrică – Spitalul Clinic de Copii „Dr. V. Gomoiu”, Lector universitar – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”
 • Georgiana Rosculeţ – Coordonator Programe Educaţionale „Salvaţi Copiii”
 • Christian Ciocan – Comisar Șef Poliţia Română, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalităţii

 

Dacă sunteţi clienți ai English Kids Academy și International House beneficiaţi de o reducere de 50% din prețul întreg al biletului, la achiziția online a acestuia, pe baza unui cod disponibil la recepțiile English Kids Academy și International House.

 

Dacă nu sunteţi clienţi ai IH sau EKA beneficiaţi de o reducere de 25% pentru achiziţiile de bilete făcute până pe 31 august.

 

Biletele sunt accesibile pe bilete.ro, la rubrica Diverse sau accesând direct linkul următor:

https://www.bilete.ro/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri-15-sep-2018

 

În plus, dacă participați la conferința „Copilul meu şi tehnologiile – oportunități şi riscuri”, puteți participa gratuit la conferinţa “Reușita copilului meu adolescent”, de pe data de 22 septembrie 2018. Rezervați-vă din timp locul, completând formularul de aici:

https://www.englezacopii.ro/conferinte/#inscriere

 

#conferinteleEKA reprezintă un concept care s-a născut din preocuparea continuă pe care o avem la English Kids Academy, divizia de cursuri de limba engleză a International House Bucharest, de a oferi părinților instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților.

 

E vorba despre o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la îmbunătățirea relațiilor părinți – copii, totodată dorind să atragem atenția asupra unor probleme reale cu care se confruntă noile generații de copii și adolescenți.