International House Bucuresti la premiile Cambridge 2016

În fiecare an prestigiosul centru al Universităţii din Cambridge, Cambridge English Language Assessment, organizează o ceremonie de decernare a premiilor pentru cele mai bune şcoli din lume autorizate sa asigure  pregătirea examenelor de limbă engleză Cambridge.
Anul acesta câştigătorii au fost selectaţi în urma unui proces de nominalizare la care au participat şcoli din întreaga lume, desfăşurat sub coordonarea centrelor regionale Cambridge. Şcolile nominalizate au trebuit să facă dovada nivelului deosebit al implicarii lor in relatia cu elevii, părinţii şi profesorii, precum şi a unei abordări inovatoare în ceea ce priveste folosirea tehnologiei digitale pentru a asigura cele mai bune condiţii beneficiarului.
Recepţia, ceremonia de decernare a premiilor, precum şi cina de gală s-au desfăşurat marţi, 30 iunie, la colegiul Christ’s Church al Universităţii din Cambridge. Cei doisprezeci finalişti selectaţi din centre din întreaga lume au fost invitaţi să participe la evenimentul care s-a desfăşurat în Cambridge, din 30 iunie până pe 4 iulie. Reprezentanţii şcolilor au fost găzduiţi la King’s College şi au participat la mai multe seminarii şi ateliere de lucru.
Ne bucurăm să anunţăm că International House Bucuresti a fost nominalizată de Cambridge English Language Assessment ca unul dintre cele mai bune centre de pregătire pentru examenele Cambridge din ţară, la categoria Impact Educativ Excepţional.

ErikTM

Writer & Blogger

Cursuri

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutățile și evenimente IH.

Enabled by  PROMOVATOR.online