IH Certificate in Teaching English (IHC)

Acesta este un training inițial de certificare, adresat celor cu experiență minimă sau fără experiență în predarea englezei ca limbă străină. În cadrul acestui curs, candidații vor susține șase ore de predare observate, pentru care vor avea nevoie de un trainer local, care le va observa lecțiile.

Obiective
Un curs entry-level, care îi pregătește pe candidați pentru predarea limbilor străine celor care nu sunt vorbitori nativi. În urma calificării, participanții vor fi atins un standard de predare adecvat școlilor de limbi străine membre ale EAQUALS și/sau centrelor certificate de examinare Cambridge.

Conținut
120 de ore, care includ 60 de ore de cursuri și seminarii, 6 ore de predare observate și evaluate, 30 de ore de observație a colegilor de curs, plus observații la cursurile unor profesori cu experiență, feedback și tutoriale. În plus, candidații vor petrece aproximativ 40 de ore citind și planificând lecții, și vor avea de scris trei teme. În funcție de logistica centrului local de instruire a profesorilor, lungimea cursului poate varia între două și patru săptămâni.

Structură & Evaluare
Candidații sunt evaluați în trei direcții principale: participarea din timpul cursurilor, temele scrise și practica în predare. Aceștia trebuie să obțină un calificativ de trecere la partea practică a cursului și să îndeplinească toate observațiile și exercițiile, precum și temele scrise. Calificativele acordate în acest curs sunt Distinction, Pass, Fail, iar cursul este susținut de tutori calificați, cu experiență.

De ce IH Certificate in Teaching English (IHC)?

  • Numele International House se bucură de o vastă recunoaștere în domeniul predării limbilor străine, astfel încât profesorii care obțin o calificare IH primesc, de obicei, calificative excelente, atât în feedbackul clienților, cât și în evaluarea profesională.
  • Toți trainerii IH au înalte calificări și o experiență bogată, și sunt supuși regulat procesului de inspecție IH.

Cel mai recent training IHC la IH București
În septembrie 2016, șase dintre profesorii noștri au fost instruiți prin acest program, în regim full-time. Trainerul lor a fost Robert Fletcher, trainer CELTA și DELTA cu 25 de ani de experiență internațională în domeniul predării limbilor străine.

ErikTM

Writer & Blogger

Cursuri

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutățile și evenimente IH.

Enabled by  PROMOVATOR.online