Cine suntem

International House este una dintre cele mai mari şi mai vechi şcoli de limbi străine din lume. Fondată în 1953, cuprinde o reţea de 160 de şcoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În şcolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză şi o gamă variată de alte limbi. La nivel global şcolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt peste 200.000 de cursanţi, iar şcolile IH angajează peste 5.800 de profesori.

De 18 ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite.
De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit peste 15.000 de angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile.
Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate măsurabilă, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.
International House Bucharest este membru al celei mai riguroase asociații europene ce supervizează standardele predării limbilor străine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS.
În ultima inspecție efectuată în comun de către inspectorii de calitate din IHWO Londra și EAQUALS (în martie 2018), au fost verificate toate standardele internaționale implicate într-un centru de limbi străine.
Timp de 4 zile de inspecție foarte strictă, inspectorii EAQUALS au urmărit 49 de standarde de calitate în domeniu, grupate în 12 capitole:
 1. Teaching
 2. Academic Management – Curriculum and Syllabus
 3. Academic Management – Progress Assessment and Certification
 4. Academic Management – Quality Assurance
 5. Academic Resources
 6. Other Services to Course Participants
 7. Staff Contracts, Terms and Conditions
 8. Qualifications, Experience and Training
 9. Communications
 10. Information
 11. Premises
 12. Management and Administration
Au fost observați în predare toți profesorii la toate nivelurile și tipurile de cursuri desfășurate în acel moment (engleză pentru afaceri, engleză pentru copii, română pentru străini, etc.), au fost intervievați toți angajații IH și au fost analizate toate procedurile de lucru cu un ochi vigilent și racordat la ultimele noutăți din domeniu.

11 puncte de excelenţă din 12 maximum posibile!

VERDICTUL INSPECȚIEI DE CALITATE
EAQUALS din Marea Britanie:

 

“International House Bucharest Language Training Center was inspected by Eaquals in 2018 and met the high standards required for Eaquals accreditation. The teaching, the course programmes, as well as the course organisation, the learning resources, testing and evaluation were all judged to be of high quality. It was found that the institution takes great care to protect the welfare of its clients and staff, and all publicity materials produced by the institution are accurate and truthful.

The Inspectors identified points of excellence in the following categories:

 1. Management and Administration
 2. Course Design and Supporting Systems
 3. Assessment and Certification
 4. Academic Resources
 5. Learning Environment
 6. Client Services
 7. Quality Assurance
 8. Staff Profile and Development
 9. Staff Employment Terms
 10. Internal Communications
 11. External Communications”
IH Bucharest este condusă de o echipă de experți de nivel internațional, cu certificări dintre cele mai înalte în domeniu și implicați în proiecte globale.
CNIPMM 2020
« de 9 »