Cine suntem

IH Bucharest este condusa de o echipa de experti de nivel international, cu certificari dintre cele mai inalte in domeniu si implicati in proiecte globale.

Mihai Laurenţiu Gânj
Managing Director

Sef al promotiei din anul 2000 al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti. Quality Inspector in IHWO, Londra, Quality Inspector in EAQUALS, conducator de proiecte speciale in cadrul EAQUALS si membru in boardul de conducere al IHWO din Londra.

In anul 2010 a devenit absolvent al programului de management strategic creat de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard. In anul 2010 a reprezentat EAQUALS la reuniunea de la Londra a International Standard Organization (ISO) in care s-a decis crearea unui nou standard la nivel mondial pentru furnizorii de cursuri de limbi straine. In februarie 2011 a primit premiul Antreprenorul Anului 2010 in Romania din partea HR Club Romania.

Alina Gânj
Director of Studies

Quality Inspector in IHWO, Londra, Quality Inspector in EAQUALS in curs de formare; detine cea mai inalta diploma din domeniul predarii limbii engleze: DELTA (Diploma of English Language Teaching to Adults, calificare creata de IH de-a lungul timpului si care poarta azi insemnele Cambridge University).

In anul 2010 a devenit absolventa a programului de management strategic conceput de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard.

Alex Tilbury
Visiting Teacher Trainer

Alex Tilbury este Visiting Teacher Traininer al International House Bucharest. Nascut in Londra, Alex a lucrat ca profesor si formator de profesori in Germania, UK, India, Polonia, Cehia, Republica Sud Africana si Romania. El este responsabil de mentinerea si dezvoltarea inaltelor standarde de predare la IH Bucharest, prin organizarea unor traininguri intensive pentru profesorii IH, organizarea unor workshop-uri metodologice saptamanale precum si prin inspectarea periodica a lectiilor atat in scoala cat si in companie.

Alex este, de asemenea, inspector pentru International House World Organisation, inspectand scolile IH din lumea intreaga si asigurandu-se ca acestea respecta prevederile codului de calitate si conduita International House. Pana in prezent , a realizat 25 de inspectii in Europa si nu numai. Este referent pentru Modern English Teacher, o revista profesionala ce se adreseaza profesorilor de limbi straine; de asemenea este co-autor a English Unlimited, o serie de sase carti de engleza generala pentru adulti, publicate de Editura Universitatii Cambridge.

Alex a condus cele mai recente programe de formare, programe ce au condus la obtinerea certificarii internationale de catre prefesorii IH Bucharest, respectiv obtinerea Certificatului IH in predarea limbii engleze pentru adulti (IH Certificate in Teaching to Adults). Acest program este unul dintre cele mai bune la nivel mondial: 4 saptamani de tehnici de predare si observarea unor lectii reale, urmate de feedback din partea formatorului.