Cine suntem

International House este una dintre cele mai mari şi mai vechi şcoli de limbi străine din lume. Fondată în 1953, cuprinde o reţea de 160 de şcoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În şcolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză şi o gamă variată de alte limbi. La nivel global şcolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt peste 200.000 de cursanţi, iar şcolile IH angajează peste 5.800 de profesori.

De 18 ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite.
De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit peste 15.000 de angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile.
Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate măsurabilă, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.
International House Bucharest este membru al celei mai riguroase asociații europene ce supervizează standardele predării limbilor străine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS.
În ultima inspecție efectuată în comun de către inspectorii de calitate din IHWO Londra și EAQUALS (în martie 2018), au fost verificate toate standardele internaționale implicate într-un centru de limbi străine.
Timp de 4 zile de inspecție foarte strictă, inspectorii EAQUALS au urmărit 49 de standarde de calitate în domeniu, grupate în 12 capitole:
 1. Teaching
 2. Academic Management – Curriculum and Syllabus
 3. Academic Management – Progress Assessment and Certification
 4. Academic Management – Quality Assurance
 5. Academic Resources
 6. Other Services to Course Participants
 7. Staff Contracts, Terms and Conditions
 8. Qualifications, Experience and Training
 9. Communications
 10. Information
 11. Premises
 12. Management and Administration
Au fost observați în predare toți profesorii la toate nivelurile și tipurile de cursuri desfășurate în acel moment (engleză pentru afaceri, engleză pentru copii, română pentru străini, etc.), au fost intervievați toți angajații IH și au fost analizate toate procedurile de lucru cu un ochi vigilent și racordat la ultimele noutăți din domeniu.

11 puncte de excelenţă din 12 maximum posibile!

VERDICTUL INSPECȚIEI DE CALITATE
EAQUALS din Marea Britanie:

 

“International House Bucharest Language Training Center was inspected by Eaquals in 2018 and met the high standards required for Eaquals accreditation. The teaching, the course programmes, as well as the course organisation, the learning resources, testing and evaluation were all judged to be of high quality. It was found that the institution takes great care to protect the welfare of its clients and staff, and all publicity materials produced by the institution are accurate and truthful.

The Inspectors identified points of excellence in the following categories:

 1. Management and Administration
 2. Course Design and Supporting Systems
 3. Assessment and Certification
 4. Academic Resources
 5. Learning Environment
 6. Client Services
 7. Quality Assurance
 8. Staff Profile and Development
 9. Staff Employment Terms
 10. Internal Communications
 11. External Communications”
IH Bucharest este condusă de o echipă de experți de nivel internațional, cu certificări dintre cele mai înalte în domeniu și implicați în proiecte globale.
Cambridge award 2017 1
Cambridge award 2017 1
« 1 de 18 »

 

Managing Director

Sef al promotiei din anul 2000 al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti. Quality Inspector in IHWO, Londra, Quality Inspector in EAQUALS, conducator de proiecte speciale in cadrul EAQUALS si membru in boardul de conducere al IHWO din Londra.

In anul 2010 a devenit absolvent al programului de management strategic creat de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard. In anul 2010 a reprezentat EAQUALS la reuniunea de la Londra a International Standard Organization (ISO) in care s-a decis crearea unui nou standard la nivel mondial pentru furnizorii de cursuri de limbi straine. In februarie 2011 a primit premiul Antreprenorul Anului 2010 in Romania din partea HR Club Romania.

Director of Studies

Quality Inspector in IHWO, Londra, Quality Inspector in EAQUALS in curs de formare; detine cea mai inalta diploma din domeniul predarii limbii engleze: DELTA (Diploma of English Language Teaching to Adults, calificare creata de IH de-a lungul timpului si care poarta azi insemnele Cambridge University).

In anul 2010 a devenit absolventa a programului de management strategic conceput de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard.

Visiting Teacher Trainer

Alex Tilbury este Visiting Teacher Traininer al International House Bucharest. Nascut in Londra, Alex a lucrat ca profesor si formator de profesori in Germania, UK, India, Polonia, Cehia, Republica Sud Africana si Romania. El este responsabil de mentinerea si dezvoltarea inaltelor standarde de predare la IH Bucharest, prin organizarea unor traininguri intensive pentru profesorii IH, organizarea unor workshop-uri metodologice saptamanale precum si prin inspectarea periodica a lectiilor atat in scoala cat si in companie.

Alex este, de asemenea, inspector pentru International House World Organisation, inspectand scolile IH din lumea intreaga si asigurandu-se ca acestea respecta prevederile codului de calitate si conduita International House. Pana in prezent , a realizat 25 de inspectii in Europa si nu numai. Este referent pentru Modern English Teacher, o revista profesionala ce se adreseaza profesorilor de limbi straine; de asemenea este co-autor a English Unlimited, o serie de sase carti de engleza generala pentru adulti, publicate de Editura Universitatii Cambridge.

Alex a condus cele mai recente programe de formare, programe ce au condus la obtinerea certificarii internationale de catre prefesorii IH Bucharest, respectiv obtinerea Certificatului IH in predarea limbii engleze pentru adulti (IH Certificate in Teaching to Adults). Acest program este unul dintre cele mai bune la nivel mondial: 4 saptamani de tehnici de predare si observarea unor lectii reale, urmate de feedback din partea formatorului.