Înscrie-te la conferința “Reușita copilului meu adolescent”

În primii ani de viață ai copilului suntem lângă ei fără încetare, având grijă să simtă toată implicarea și tot atașamentul nostru. Zi și noapte le veghem somnul, alimentația, interacțiunile, în general, dezvoltarea pe toate planurile.
Deși păstrează aceleași bune intenții și aceeași nevoie de atașament, în perioada adolescenței relațiile dintre părinți și copii se răcesc deseori, iar acest aspect poate avea un impact negativ asupra dezvoltării tinerilor. Mai mult decât atat, ei pot rata această fereastră de oportunitate în care încă păstrează toate canalele de învățare deschise.
Îi invităm pe părinții copiilor adolescenți să petreacă două ore discutând despre:

  • Ultima strigare în relația cu el: anii de liceu!
  • Creierul adolescentului: riscuri și oportunități
  • 5 abilități cheie de dezvoltat pentru maturitate
  • Ce pot să (mai) fac acum?

Accesul este GRATUIT pentru clienţii EKA și IH, iar costul accesului pentru o persoană care nu este client este de 60 lei.
LOCURILE SUNT LIMITATE. În vederea participării, vă rugăm să vă înscrieți din timp, prin completarea formularului de pe pagina: https://www.englezacopii.ro/conferinte/
#conferinteleEKA reprezintă un concept care s-a născut din preocuparea continuă pe care o avem la English Kids Academy, divizia de cursuri de limba engleză a International House Bucharest, de a oferi părinților instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților.
E vorba despre o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la îmbunătățirea relațiilor părinți – copii, totodată dorind să atragem atenția asupra unor probleme reale cu care se confruntă noile generații de copii și adolescenți.