Eaquals 2018

De peste 15 ani in Romania, International House Bucharest ofera servicii de inalta calitate colaboratorilor sai si este renumit pentru cursurile de limba engleza oferite.

Premiile dobandite de-a lungul timpului au demonstrat ca motto-ul “Happy Learners are Effective Learners” este o realitate masurabilă, iar cele 11 puncte de excelenta din maximum de 12 obtinute in ultima inspectie Eaquals sporesc increderea si dedicarea partenerilor sai de a continua colaborarea cu centrul numarul 1 din Romania in predarea limbilor straine.

International House Bucharest  este membru al celei mai riguroase asociatii europene ce supervizeaza standardele predarii limbilor straine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS.

In ultima inspectie efectuata in comun de catre inspectorii de calitate din IHWO Londra si EAQUALS (in martie 2018), au fost verificate toate standardele internationale implicate intr-un centru de limbi straine.

Timp de 4 zile de inspectie foarte stricta, inspectorii EAQUALS au urmarit 49 de standarde de calitate in domeniu grupate in 12 capitole:

 1. Teaching
 2. Academic Management – Curriculum and Syllabus
 3. Academic Management – Progress Assessment and Certification
 4. Academic Management – Quality Assurance
 5. Academic Resources
 6. Other Services to Course Participants
 7. Staff Contracts, Terms and Conditions
 8. Qualifications, Experience and Training
 9. Communications
 10. Information
 11. Premises
 12. Management and Administration

Au fost observati in predare toti profesorii la toate nivelurile si tipurile de cursuri desfasurate in acel moment (engleza pentru afaceri, engleza pentru copii, romana pentru straini, etc.), au fost intervievati toti angajatii IH si au fost analizate toate procedurile de lucru cu un ochi vigilent si racordat la ultimele noutati din domeniu.

 

11 puncte de excelenţă din 12 maximum posibile!

VERDICTUL INSPECTIEI DE CALITATE
EAQUALS din Marea Britanie:

 

“International House Bucharest Language Training Center was inspected by Eaquals in 2018 and met the high standards required for Eaquals accreditation. The teaching, the course programmes, as well as the course organisation, the learning resources, testing and evaluation were all judged to be of high quality. It was found that the institution takes great care to protect the welfare of its clients and staff, and all publicity materials produced by the institution are accurate and truthful.

The Inspectors identified points of excellence in the following categories::

 1. Management and Administration
 2. Course Design and Supporting Systems
 3. Assessment and Certification
 4. Academic Resources
 5. Learning Environment
 6. Client Services
 7. Quality Assurance
 8. Staff Profile and Development
 9. Staff Employment Terms
 10. Internal Communications
 11. External Communications”

Felicitări întregii echipe de la International House Bucharest! Mulțumim tuturor colaboratorilor care ne pășesc pragul zi de zi și învață alături de noi! Învățăm împreună să fim tot mai buni în fiecare zi…

Eaquals Verdict letter – IH Bucharest 2018