Despre noi

International House (IH)
este o retea de centre de limbi straine cu sediul central in Londra,
numarand peste 158 de scoli in 50 de tari.

Este cunoscuta in lume drept creatoarea standardelor predarii limbii engleze in lume; de exemplu cea mai inalta calificare din lume din acest moment a unui profesor de engleza: DELTA (Diploma of English Language Teaching to Adults) este creata de IH.

despre-noi-bara

I

nternational House Bucharest (IHB Language Training Center SRL) exista in tara noastra din anul 2002 si este liderul cursurilor de engleza din Romania, pozitie certificata mai multi ani (in 2008, 2009, 2012, 2013, 2014, 2015 si 2016) prin locul 1 in Topul National al Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si
Mijlocii din Romania (CNIMMR).

VEZI CERTIFICATELE

De-a lungul existentei sale in Romania, IH Bucharest a pregatit peste 15.000 de angajati in peste 350 de companii multinationale care opereaza in tara noastra in toate industriile.

International House Bucharest este membru al celei mai riguroase asociatii europene ce supervizeaza standardele predarii limbilor straine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS.
In ultima inspectie efectuata in comun de catre inspectorii de calitate din IHWO Londra si EAQUALS (in martie 2014), au fost verificate toate standardele internationale implicate intr-un centru de limbi straine.

Timp de 4 zile de inspectie foarte stricta, inspectorii EAQUALS au urmarit 49 de standarde de calitate in domeniu grupate in 12 capitole:

1. Teaching
2. Academic Management – Curriculum and Syllabus
3. Academic Management – Progress Assessment and Certification
4. Academic Management – Quality Assurance
5. Academic Resources
6. Other Services to Course Participants
7. Staff Contracts, Terms and Conditions
8. Qualifications, Experience and Training
9. Communications
10. Information
11. Premises
12. Management and Administration

Au fost observati in predare toti profesorii la toate nivelurile si tipurile de cursuri desfasurate in acel moment (engleza pentru afaceri, engleza pentru copii, romana pentru straini, etc.), au fost intervievati toti angajatii IH si au fost analizate toate procedurile de lucru cu un ochi vigilent si racordat la ultimele noutati din domeniu.

VERDICTUL INSPECTORILOR,
care este prezentat si in copie in dosarul de licitatie, a fost urmatorul:

International House Bucharest was inspected by EAQUALS in March 2014 and met the high standards required for EAQUALS accreditation. The teaching, the course programmes, as well as the course organisation, the learning resources,testing and evaluation were all judged to be of high quality. It was found that the institution takes great care to protect the welfare of its clients and staff, and all publicity materials produced by the institution are accurate and truthful.

The EAQUALS inspectors identified the following areas of excellence in the institution:

1. Teaching
2. Academic Management – Curriculum and Syllabus
3. Academic Management – Progress Assessment and Certification
4. Academic Management – Quality Assurance
5. Other Services to Course Participants
6. Qualifications, Experience and Training
7. Communications
8. Management and Administration ”

VEZI CERTIFICATELE