Cursuri deschise pentru adulți

Cu toții știm că limba engleză a devenit un must-have la angajare, indiferent de jobul pe care ai vrea să-l obţii. Dacă însă pe lângă engleză mai ştii şi alte limbi străine, angajabilitatea ta sau nivelul tău salarial pot crește semnificativ.

Alege, așadar, să faci cursul care ți se potrivește alături de echipa de profesioniști International House Bucureşti și mărește-ți șansele de a fi în avantaj față de contracandidaţi, de a-ți face treaba competent și eficient și de a progresa în carieră.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

 

La pas prin anotimpurile învăţării – cursuri extensive de limbi străine pentru adulţi

Fie că vrei să interacționezi cu succes într-o limbă străină cu managerii sau clienții tăi, fie că doreşti doar să te bucuri de vacanță într-o țară străină fără a sta cu grija dicționarului, International House Bucureşti îți oferă cursuri deschise de engleză, germană, franceză – cele mai solicitate limbi străine în România.

Un nivel lingvistic conform Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi (CECRL) poate fi parcurs într-un total de 120 de ore de curs. Acestea sunt repartizate în patru module, fiecare dintre ele însumând 30 de ore.

 • module de 10 săptămâni, 30 de ore
 • Ianuarie – Martie, Aprilie – Iunie, Iulie – Septembrie și Octombrie – Decembrie
 • 1h 45min per sesiune
 • face-to-face la sediul IH Tineretului SAU online pe Zoom
 • grupe de minimum 6, maximum 10 persoane

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

Respiro activ – cursuri de weekend de limbi străine pentru adulţi

Pentru a profita la maximum de sfârșitul de săptămână, să te relaxezi în natură, dar și să înveți, îți propunem cursuri de limbi străine sâmbăta, de oriunde te-ai afla.
 • module de 20 săptămâni, 40 ore
 • Ianuarie – Mai, Iulie – Noiembrie
 • 2h per sesiune
 • face-to-face la sediul IH Tineretului SAU online pe Zoom
 • grupe de minimum 6, maximum 10 persoane

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

Chit Chat Fan Club – club de conversație pentru adulţi

Taifas. Şuetă. Conversaţie. Hai să îţi fluidizezi exprimarea orală în engleză, germană sau franceză cu interlocutori la fel de pofticioşi la vorbă ca şi tine. Alături de un profesor care te va provoca, prin întrebări incitante şi subiecte atrenante, să te exprimi, să interacţionezi, să îţi împărtăşeşti gândurile, opiniile, emoţiile.
 • module de 8 săptămâni, 24 ore
 • Ianuarie – Martie, Aprilie – Mai, Iulie – August, Octombrie – Noiembrie
 • 1h per sesiune
 • online pe Zoom
 • grupe de minimum 3, maximum 5 persoane

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

De ce să înveți engleză?

În lumea de azi, întrebarea nu e “Do you speak English?” – ci “Don’t you speak English?” De ce? Engleza e limbă oficială de jure şi/sau de facto în peste 70 de ţări, are circa 400 de milioane de vorbitori nativi şi peste 1 miliard non-nativi şi reprezintă mai mult de 20% din PIB-ul lumii. În plus, 52,6% dintre website-urile existente pe Internet sunt în engleză, iar cea mai bună educaţie universitară din lume este în engleză. Să recunoaştem: oriunde te duci în lumea asta, de la ţara vecină la una exotică, în engleză te descurci. Engleza e limba în care cu toţii ne înţelegem! Get bilingual – in English.
Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

De ce să înveți germană?

România, Germania e nr. 1. În plus, Germania oferă cele mai multe burse pentru studenţi internaţionali din lume. Să recunoaştem: nu e uşor de învăţat, dar e de învăţat oricând ne-am pus în minte să obţinem performanţă. Germana e limba în care se face treabă ţais. Get down to business – with German!
Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

De ce să înveți franceză?

În România, „Paris”, „Sorbonne” şi „Louvre” sunt doar trei vocabule franţuzeşti care impun respect instant. Limba franceză per ansamblu, cu-atât mai mult. De ce? E limba în care s-au format mari români (Vasile Alecsandri, George Enescu, Spiru Haret); ocupă locul 2 în topul limbilor celor mai des învăţate pe Duolingo; reprezintă a 6-a cea mai puternică economie a lumii; leagă Europa de Africa şi de uriaşul ei potenţial economic; în top 10 ţări cu cele mai mari investiţii directe în România, Franţa e nr. 3. Să recunoaştem: ne provoacă, ne instruieşte, ne aşază în istorie, uneori ne surprinde, uneori ne cizelează… Franceza e limba în care ne redescoperim. Broaden your horizon – with French!
Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

Înscrie-te acum!