Cursuri deschise pentru adulți

Cu toții știm că limba engleză a devenit un must-have la angajare, indiferent de jobul pe care ai vrea să-l obţii. Dacă pe lângă engleză mai ştii şi alte limbi străine precum germană, franceză sau spaniolă, nivelul salarial poate crește semnificativ.
Afacerile sunt în general despre oameni. Abilitățile de comunicare sunt vitale pentru a avea succes, iar o limbă străină este un bun de preț în pachetul tău de abilități.
Alege-ți, așadar, cursul care ți se potrivește alegând echipa de profesioniști International House Bucharest și mărește-ți șansele de a fi în avantaj față de competiție, de a-ți face treaba rapid și eficient și de a progresa în carieră.

Cursuri extensive

 

Fie că dorești să te bucuri de succes atunci când interacționezi într-o limbă străină cu managerii, clienții și furnizorii, sau doar vrei să te bucuri de vacanță într-o țară străină fără a sta cu grija dicționarului, International House Bucharest îți oferă cursuri deschise de engleză, germană și română pentru străini.
Înscrie-te acum! Primele două sesiuni de curs sunt GRATUITE, ca să te convingi că iți place! Un nivel de pregătire poate fi parcurs pe durata a trei module, fiecare dintre acestea având 38.5 ore de studiu.

Modul 1

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: ianuarie – aprilie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1
solicita-informatii

Modul 2

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: mai – iulie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1
solicita-informatii

Modul 3

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: septembrie – decembrie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1
solicita-informatii

Cursuri intensive

 

International House Bucharest te invită în fiecare vară la o călătorie în lumea limbilor străine. Language Travel este un program de cursuri intensive de vară (engleză, germană și română pentru străini) care se organizează anual în lunile iulie și august.
Fiecare modul durează 2 săptămâni, cu câte 4 ședințe de curs pe săptămână a câte 2 ore, de luni până joi, în intervalul orar 18.00 – 20.00.
Cursurile se vor desfășura la unul dintre sediile noastre din Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4 sau din Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1.
Pentru mai multe detalii sună consultantul nostru la 0728 808 612 sau trimite-ne un email la open@ih.ro.
Cursurile intensive de vară sunt împărțite în trei categorii. Tu ce categorie alegi vara aceasta?

Gramatică

X

E un loc comun să spui despre cutare că vorbeşte o limbă străină „la perfecţie” – un loc comun de invidiat. Perfecţiunea respectivă e conferită, de regulă, de corectitudinea cu care un utilizator foloseşte limba străină respectivă. Acurateţea gramaticală, precizia chirurgicală cu care un cunoscător al structurilor gramaticale sofisticate poate exprima nuanţe de sens marchează diferenţa dintre un vorbitor obişnuit şi unul de elită. Aşa încât oricine vrea realmente să impresioneze prin felul impecabil cum vorbeşte o limbă străină va lucra la şlefuirea gramaticii. Tu faci deja parte din acel grup select?

solicita-informatii

Conversație

X

Mulţi vorbesc, puţini ştiu să facă realmente conversaţie, şi mai puţini să o facă într-o limbă străină. Să fii fluent, să fii interesant, să ai vocabular bogat, să fii spumos, să fii curtenitor, să fii atent, să ştii când să asculţi, când să întrebi, când să continui şi cum să întrerupi, pe scurt, să ştii cum să susţii tenisul elegant al artei conversaţiei – iată tot atâtea abilităţi conversaţionale cu care te poţi echipa pentru a deveni un interlocutor şarmant. Tu eşti deja unul dintre acei puţini?

solicita-informatii

Engleză prin filme

X

E un fapt dovedit acela că în ţări unde filmele anglo-saxone sunt dublate (Ungaria, Spania) nivelul general de engleză al populaţiei este inferior celui din ţările unde filmele sunt subtitrate (România, Portugalia). Iar atunci când renunţăm la subtitrare şi reuşim să urmărim pelicula în versiunea sa originală avem toate şansele ca nivelul nostru de engleză să „salte” rapid. A învăţa engleza din filme înseamnă a degusta atent delicii lexicale şi a le folosi apoi corect tu însuţi în engleza ta: cuvinte trendy, expresii cool, poante deştepte, replici geniale. Eşti gata să participi la aşa festin?

solicita-informatii

Ceaiul de la ora 5 @ih_bucharest

 

Se spune că obiceiul faimosului ceai de la ora 5 a apărut datorită Ducesei de Bedford, Anna, care obișnuia să servească ceaiul înainte de cină în compania prietenilor, servind alături și chifle unse cu unt, prăjiturele şi diferite dulciuri. Dar puțini sunt cei care știu că, de fapt, ceaiul a apărut pentru prima dată în Asia și că olandezii au fost printre primii europeni care importau cantități considerabile de ceai.
International House Bucharest te invită în fiecare vineri la ora 5 să servim împreună ceaiul si să dezbatem diverse subiecte, bineînțeles în limba engleză și / sau română pentru străini.

Club de conversație în limba engleză

X

O conversaţie bună e ca o ploaie de primăvară: te energizează, îţi pune un zâmbet pe buze şi te inspiră. Sub subiectul-umbrelă liber ales de tine şi de interlocutorii tăi (orice, de la sport la psihologie, de la origami la algoritmi), afli informaţii, curiozităţi şi lucruri noi, în vreme ce tu însuţi împărtăşeşti cunoştinţe, dileme, mirări, certitudini. Când apare armonia dintre interlocutori? Când se naşte prietenia? Când te cuprinde simpla bucurie de a sta bine de vorbă cu oameni ca tine? Nici nu-ţi dai seama…

solicita-informatii

Club de conversație în limba română pentru străini

X

Să faci exerciţii de gramatică sau vocabular în română poate deveni o îndeletnicire uşor sâcâitoare: ca într-un mers de furnică, rişti uneori să pierzi din vedere plăcerea şi bucuria întregului drum. De aceea, să fii într-un club de conversaţie e un fel de a „decola” direct către subiectele care te interesează: fie că eşti pasionat de automobile sau ikebana, amator de reţete bune sau de filme de colecţie, conversaţia te poartă spre pura comunicare, printre idei, opinii, sentimente, intuiţii împărtăşite. Eşti gata de îmbarcare?

solicita-informatii