Cursuri deschise pentru adulți

Cu toții știm că limba engleză a devenit un must-have la angajare, indiferent de jobul pe care ai vrea să-l obţii. Dacă pe lângă engleză mai ştii şi alte limbi străine precum germană, franceză sau spaniolă, nivelul salarial poate crește semnificativ.
Afacerile sunt în general despre oameni. Abilitățile de comunicare sunt vitale pentru a avea succes, iar o limbă străină este un bun de preț în pachetul tău de abilități.
Alege-ți, așadar, cursul care ți se potrivește alegând echipa de profesioniști International House Bucharest și mărește-ți șansele de a fi în avantaj față de competiție, de a-ți face treaba rapid și eficient și de a progresa în carieră.

Cursuri extensive

 

Fie că dorești să te bucuri de succes atunci când interacționezi într-o limbă străină cu managerii, clienții și furnizorii, sau doar vrei să te bucuri de vacanță într-o țară străină fără a sta cu grija dicționarului, International House Bucharest îți oferă cursuri deschise de engleză, germană și română pentru străini.
Înscrie-te acum! Primele două sesiuni de curs sunt GRATUITE, ca să te convingi că iți place! Un nivel de pregătire poate fi parcurs pe durata a trei module, fiecare dintre acestea având 38.5 ore de studiu.

Modul 1

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: ianuarie – aprilie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1

solicita-informatii

Modul 2

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: mai – iulie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1

solicita-informatii

Modul 3

X

Grupa: 5 – 12 persoane
Perioada: septembrie – decembrie
Locații cursuri în București:
1. Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4
2. Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1

solicita-informatii

Cursuri intensive

 

International House Bucharest te invită în fiecare vară la o călătorie în lumea limbilor străine. Language Travel este un program de cursuri intensive de vară (engleză, germană și română pentru străini) care se organizează anual în lunile iulie și august.
Fiecare modul durează 2 săptămâni, cu câte 4 ședințe de curs pe săptămână a câte 2 ore, de luni până joi, în intervalul orar 18.00 – 20.00.
Cursurile se vor desfășura la unul dintre sediile noastre din Strada Lânăriei 93-95, etaj 1, sector 4 sau din Strada Postelnicului 12, etaj 2, sector 1.
Pentru mai multe detalii sună consultantul nostru la 0728 808 612 sau trimite-ne un email la open@ih.ro.
Cursurile intensive de vară sunt împărțite în trei categorii. Tu ce categorie alegi vara aceasta?

Ceaiul de la ora 5 @ih_bucharest

 

Se spune că obiceiul faimosului ceai de la ora 5 a apărut datorită Ducesei de Bedford, Anna, care obișnuia să servească ceaiul înainte de cină în compania prietenilor, servind alături și chifle unse cu unt, prăjiturele şi diferite dulciuri. Dar puțini sunt cei care știu că, de fapt, ceaiul a apărut pentru prima dată în Asia și că olandezii au fost printre primii europeni care importau cantități considerabile de ceai.
International House Bucharest te invită în fiecare vineri la ora 5 să servim împreună ceaiul si să dezbatem diverse subiecte, bineînțeles în limba engleză și / sau română pentru străini.