Tipuri de cursuri

video-1

INTERVIU CU EXCELENȚA SA, AMBASADORUL SUEDIEI, DOMNUL ANDERS BENGTCEN

Excelenta sa, Ambasadorul Suediei, domnul Anders Bengtcen, care isi va incheia mandatul in august, ne vorbeste despre experienta invatarii limbii romane alaturi de International House si despre felul in care percepe Romania dupa aproape 4 ani de locuit aici.

video-2

Inspiring IH Specialists

De peste 15 ani în România, oferim servicii de înaltă calitate colaboratorilor noștri și suntem renumiți pentru cursurile oferite. Am fost votați Cel Mai Bun Centru de Pregătire din România de către Cambridge Assessment English în 2017, iar cele 11 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor noștri de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.

In alegerea unui astfel de curs pentru managerii straini, HR-ul trebuie sa tina cont, in primul rand, de capacitatea profesorilor de a construi un curs atractiv si motivant pentru respectivul participant. Din pacate, de multe ori am intalnit expati care acuzau faptul ca profesorii anteriori nu au reusit sa le predea limba noastra intr-o maniera mai atragatoare – sa studiezi o limba straina relativ grea (cum este limba romana, mai ales pentru expatii a caror limba nativa nu este de origine latina) intr-un mod fad, cu accent exagerat pe gramatica, poate fi mult prea plictisitor. Astfel ca degeaba expatul participa la curs, daca interesul sau a pierit dupa primele doua ore. „Happy learners are effective learners” – este motto-ul care ghideaza profesorii International House in pregatirea si predarea unei lectii de limba romana. Cum reusim sa motivam un manager de top sa studieze limba noastra, cum construim o lectie care sa aiba efectul: „Super, cand e lectia urmatoare?”.

Caracteristicile generale ale unui curs de limba română:

  • Lungimea unui modul de curs: 60 de ore;
  • Lungimea unei sesiuni de curs: 1h 30 min sau 2 ore;
  • Numar de sesiuni per saptamana: doua (in cazul cursurilor intensive programul se paote adapta);
  • Intervalul de timp aferent parcurgerii unui modul de curs: in functie de lungimea sesiunii de curs si a frecventei de desfasurare, un modul poate sa dureze intre doua saptamani si cinci luni.
  • Locul in care se desfasoara cursul: la sediul clientului sau la IH Executive Center din zona Tineretului;
  • La sfarsitul cursului fiecare student va obtine un certificat care sa dovedeasca finalizarea unui modul sau o diploma la finalizarea cu succes a unui nivel.