Cursuri de limbi străine pentru companii

Pentru a ajuta companiile din România să își crească vânzările încheiate prin intermediul unei limbi straine și pentru a-și eficientiza procese desfășurate în alte limbi decat romana, cum ar fi susținerea unei întâlniri, realizarea unei negocieri, comunicarea unui mesaj față în față sau telefonic, scrierea unui e-mail, raport, memo, am creat programe de training complexe care sunt mai mult decat un simplu curs de limbi straine.
Dupa o analiza in profunzime a nevoilor de comunicare, se stabilesc obiectivele SMART pentru fiecare participant si grup de cursanti – echipa profesorilor nostri impreuna cu coordonatorii educationali se asigura ca toate obiectivele sa fie atinse 100% pana la sfarsitul trainingului.
Programele noastre au devenit cele mai bine vândute programe profesionale de limbă straină din companiile multinaționale din România. In anul 2015 am livrat cursuri de limbi straine catre peste 1500 de studenti si in fiecare zi noi companii apeleaza la expertiza noastra!

(Sursa: Studiul ELAN al Comisiei Europene din decembrie 2006 - la studiu au participat peste 2000 de companii din 30 de țări ale Europei printre care și România).
(Sursa: Studiul ELAN al Comisiei Europene din decembrie 2006 – la studiu au participat peste 2000 de companii din 30 de țări ale Europei printre care și România).

Inainte de inceperea cusurilor, International House organizeaza:

  • Testari gratuite (scris si oral) pentru a evalua cunostintele de limba straina a participantilor la cursuri;
  • Fiecare participant beneficiaza de o evaluare a nevoilor de comunicare in functie de cerintele job-ului sau si de obiectivele propuse.

La sfarsitul cursului fiecare student va obtine un certificat care sa dovedeasca finalizarea unui modul sau o diploma la finalizarea cu succes a unui nivel.

TIPURI DE CURSURI

Cursuri

La cerere se pot organiza cursuri profesionale pentru cei care au nevoie de limba straina la serviciu, cu accent pe diverse domenii:
JURIDIC, FINANTE ȘI BĂNCI, RESURSE UMANE, ASIGURĂRI ETC.