Termeni și condiții

  1. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA MARCILOR SI CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul ih.ro este proprietatea IHB Language Training Center SRL, înreg. la Registrul Comertului Bucuresti cu J 40/11822/2002 si CIF : RO 150 26 564 . Adresa de corespondență : Strada Lânăriei nr. 93-95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Conținutul și design-ul ih.ro sunt proprietatea IHB Language Training Center SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și alte drepturi conexe.

În situația în care considerați că un anumit conținut din site-ul ih.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne sesizați la receptie@ih.ro pentru a investiga acest aspect și a acționa în conformitate cu legislatia în vigoare.

Niciun conținut aflat pe ih.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al IHB Language Training Center SRL.

IHB Language Training Center SRL își rezervă dreptul ca oricând să modifice, să adauge sau să elimine părți din conținutul aflat pe ih.ro.

  1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

Prin completarea formularelor de înregistrare online, vizitatorii site-ului ih.ro sunt de acord ca datele personale pe care le completează să intre în baza de date a IHB Language Training Center SRL și să primească mesaje cu privire la proiecte, cursuri, servicii, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni ale asociației.

IHB Language Training Center SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul ih.ro conform cerințelor:

–  Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată,

Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice

– DECIZIEI nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Protecția datelor colectate de la dumneavoastră este o prioritate pentru IHB Language Training Center SRL . Compania nu va oferi datele dumneavoastră unor terți fără a vă cere consimțământul în prealabil.

  1. SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Utilizatorii site-ului ih.ro pot trimite întrebări, sugestii, sesizări și reclamatii cu privire la conţinutul şi formatul site-ului ih.ro pe adresa de email receptie@ih.ro sau ne pot contacta telefonic la 0723 900204.

 

ANPC